Moherowe babcie... Dodano: 2011-11-05 22:35
Już znam relacje tych którzy zostali dosłownie zaatakowani przez ubiór, glany, długość włosów itp. Mi samej na co dzień się to zdarza, może nie w taki brutalny sposób np. torebką po głowie albo laską ale jednak czuję ciągły wzrok na sobie kiedy idę do szkoły lub na spacer z przyjaciółką. A więc, chcę zapytać czy wy czujecie lub doświadczacie tego samego?
Dodano: 2011-11-05 22:51
Nie mnie glany, ani długość włosów nigdy nie zaatakowała. Czy Was??
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”
Moherowe babcie... Dodano: 2011-11-05 23:16 Zmieniono: 2011-11-05 23:19
| InaVampire napisał(a): |
| jednak czuję ciągły wzrok na sobie kiedy idę do szkoły lub na spacer z przyjaciółką. |
Przecież Bóg zawsze patrzy...
A teraz coś z zupełnie innej beczki: to nie jest kolejny temat pt. "Ponarzekajmy na brak tolerancji ze strony zwykłych, ograniczonych zjadaczy chleba wobec naszego podkreślającego indywidualizm i głębię duszy noszenia się w glanach", prawda? PRAWDA??
Dodano: 2011-11-05 23:27 Zmieniono: 2011-11-05 23:37
Prawda. Ale Alpha, musimy mieć na uwadze, że są i młodsi od nas, którzy dopiero się emancypują. Więc...
Dodano: 2011-11-05 23:55 Zmieniono: 2011-11-06 00:09
Więc wystarczy użyć wyszukiwarki tematów, by mieć gdzie się podzielić swoją emancypacją. Niech narzekają, jeśli chcą, rozumiem, że czują się niezrozumiani i muszą tym podzielić, ale mogą ruszyć mózgownicą i nie zakładać kolejnego takiego samego tematu, a poszukać tych, które już istnieją.
MÓÓÓÓÓZGGGG!...
Dodano: 2011-11-06 00:29
WĄĄĄTROOBAAA(tudzież: WOONTROOBAA)!!!
Dodano: 2011-11-06 00:52
Hah, to mi przypomina, że ostatnio nauczyłem się układać ręce w kształt serduffka, wcześniej ciągle wychodziły mi płuca. :<
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-11-06 11:20 Zmieniono: 2011-11-06 11:21
Gratulujemy sukcesu. :>
Ta rozmowa przypomniała mi, że miałam wyjąć na obiad parówki z zamrażarki...
Moherowe babcie... Dodano: 2011-11-06 14:31
| InaVampire napisał(a): |
| Już znam relacje tych którzy zostali dosłownie zaatakowani przez ubiór, glany, długość włosów itp. Mi samej na co dzień się to zdarza, może nie w taki brutalny sposób np. torebką po głowie albo laską ale jednak czuję ciągły wzrok na sobie kiedy idę do szkoły lub na spacer z przyjaciółką. A więc, chcę zapytać czy wy czujecie lub doświadczacie tego samego? |
Owszem, nieraz ludzie z różnych względów się na mnie gapią, ale jestem za stara, by się tym przejmować, mam na to wyjebane
Dodano: 2011-11-06 14:46
Masz tylko 25 lat o_O
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-11-06 14:52
| Durante napisał(a): |
| Masz tylko 25 lat o_O |
25 i prawie pół:) ale miałam na myśli to, że jestem dostatecznie stara, by mieć na to wyjebane
Dodano: 2011-11-06 19:15
Nie powiedziałam, że warto się tym przejmować ;]] właściwie to raczej najlepsze wyjście.
Moherowe babcie... Dodano: 2011-12-27 22:47
| Alpha-Sco napisał(a): |
| [quote:cdb4ec718c="InaVampire"] jednak czuję ciągły wzrok na sobie kiedy idę do szkoły lub na spacer z przyjaciółką. |
Przecież Bóg zawsze patrzy...
A teraz coś z zupełnie innej beczki: to nie jest kolejny temat pt. "Ponarzekajmy na brak tolerancji ze strony zwykłych, ograniczonych zjadaczy chleba wobec naszego podkreślającego indywidualizm i głębię duszy noszenia się w glanach", prawda? PRAWDA??[/quote:cdb4ec718c]
Problemy egzystencjonalne niektórych jakże indywidualnych jednostek są niedostrzegalne dla nas gołym okiem - jakże ja widzę w tym o to wątku głębie i odizolowanie od świata. Problem ten niestety dotyczy wybranych, cóż...
Nie musicie mi dziękować. Wystarczy, że będziecie wielbić mnie na klęczkach.
Moherowe babcie... Dodano: 2011-12-30 01:06
| Alpha-Sco napisał(a): |
| [quote:48fe7dc492="InaVampire"] jednak czuję ciągły wzrok na sobie kiedy idę do szkoły lub na spacer z przyjaciółką. |
Przecież Bóg zawsze patrzy...[/quote:48fe7dc492]
Co ja pacze? <lol>
Dodano: 2011-12-30 20:11
| CatGirl napisał(a): |
| AssaLIN niestety? |
CatGirl, jakże bym chciała być w tych wybranych...
Nie musicie mi dziękować. Wystarczy, że będziecie wielbić mnie na klęczkach.
Dodano: 2011-12-30 20:19
Dodano: 2011-12-30 21:47
A mnie starsze osoby lubią, a też noszę glany i bojówki, ale długich włosów nie mam ponieważ mieć nie mogę bo łysieje, jestem łysym metalem, nawet jak bym chciał zapuścić włosy to nie da rady
Ja tam nie mam problemów z "moherami" jak wy ich tam nazywacie, prawda że znajdą się również złowrodzy starsi ludzie, ale jeszcze takich nie spotkałem podczas mego długiego życia.
Z zawodu jestem szewcem i często spotykam osoby starsze i są w stosunku do mnie bardzo mili.
Każdy by chciał, no ale pozostaje nam zazdrość...xD